Du behøver passordet for din epostkonto for å sette opp kontoen.

Legg til konto

Velg 'Innstillinger' på din IPhone/IPod Touch, og bla deg ned til du finner feltet 'E-post, kontakter, kalendere'. Velg dernest 'Legg til konto...'. I neste vindu velger du 'Annen'.

Trykk 'Legg til e-postkonto'.

Ny konto

Oppgi navn, epostadressen du skal sette opp, passord for kontoen og beskrivelse, og trykk 'Neste'. Navn vises på meldinger som du sender fra enheten.

Oppgi informasjon for innkommende og utgående epost.

Innkommende eposttjener

Vertsnavn: tornado.email

Utgående eposttjener

Vertsnavn: tornado.email
Påse at brukernavn og passord er fylt ut for begge feltene. Brukernavn er hele epostadressen din, passord er passord for epostkontoen (samme for innkommende og utgående).

Du er nå ferdig og klar for å sende og motta epost fra enheten