Denne versjonen inneholder flere feilrettinger, og nye funksjoner. Det som er viktig å legge merke til, er at «Bruk EDI» har en spesiell funksjon. Ikke alle produkter fra Bring er tilgjengelig for alle, og kan derfor kreve en avtale for å sende. Dette gjelder blant annet MiniPakken. For at du skal kunne få opp valget, må du krysse av for «Bruk EDI». Alle tilgjengelige produkter fra ditt postnummer blir synlig.

Se igjennom alle produktene, før du velger hvilke produkter du vil tilby dine kunder. Når du har valgt alle produktene, klikker du på «Lagre endringer».

Hvis du ønsker å endre produkttekst og beskrivelse, kan du gjøre dette under «Frakt» og «Transportører» i Prestashop Dashboard.