Pakk ut filen som er lastet ned, og installer modulene i Prestashop, og aktiver disse på vanlig måte.
Klikk på «Legg til modul» ikonet og klikk på «Velg en fil»

Aktivering
Modulene må aktiveres før du kan endre innstillingene. Klikk på «Aktiver» knappen

Rekkefølge på oppsett av løsning
For å ta i bruk løsningen må du gjøre følgende;

1. Logg inn i Prestashop
  2. Velg «Moduler» og installer ny modul
  3. Aktivere installerte moduler
  4. Oppgi innstillinger i begge modulene ved å trykke på «Konfigurer» knappen
  5. Endre «Butikk» under «Konfigurer» - «Butikkparametre» - «Kontakt» i Prestashop og velg fanen «Butikker»

Konfigurer så hvilken adresse du skal bruke og hvilken postnummer du sender pakkene i fra.