Etter å ha installert Bring FraktGuide, så vil modulen automatisk generere frakt basert på volum. Hvis du ønsker fast pris på alle pakker, så kan du enkelt endre dette i Prestashop. Denne funksjonaliteten har ingenting med Bring FraktGuide, men er en kjernefunksjon i Prestashop.

Logg deg inn i Prestashop Dashboard, og velg FRAKT og TRANSPORTØRER. Velg så f.eks en fraktsats (i dette eksemplet KLIMANØYTRAL SERVICEPAKKE - som ble generert av Bring FraktGuide), og klikk på fanen 2-FORSENDELSEDESTINASJONER OG KOSTNADER

Endre FAKTURERING radioknappen til I FØLGE TOTALPRIS.

Sett så en makspris på handlekurven i feltet VIL BLI BRUKT NÅR PRISER ER < under OMRÅDER.
Sett så inn fast pris (jeg har valgt 69 under "Europe Non-EU").

Husk å klikk FERDIG når dette er gjort.