Dette er en Prestashop modul, som er en integrasjon mot myBring, levert av Bring/Posten. Den gjør at du kan bestille fraktetiketter direkte i fra Prestashop Dashboard. Løsningen krever en API nøkkel, brukernavn og passord fra Bring og en avtale for å kunne bruke denne løsningen.

All kommuniksjon skjer via Brings API tjenester hvor alle priser oppdateres automatisk, avhengig av hvilket postnummer pakken sendes til. Bestilling av etikett skjer via ordrevinduet i Prestashop. Bring FraktBestilling krever Bring FraktGuide for å fungere optimalt.