Pakk ut filen som er lastet ned, og installer modulen i Prestashop, og aktiver disse på vanlig måte.
Klikk på «Legg til modul» ikonet og klikk på «Velg en fil»

Aktivering

Modulene må aktiveres før du kan endre innstillingene. Klikk på «Aktiver» knappen

Rekkefølge på oppsett av løsning

For å ta i bruk løsningen må du gjøre følgende;

1. Logg inn i Prestashop
  2. Velg «Moduler» og installer ny modul
  3. Aktivere installerte moduler
  4. Oppgi innstillinger i modulen ved å trykke på «Konfigurer» knappen
  5. Endre «Butikkontakter» under «Innstillinger» i Prestashop

Kontaktdetaljer

Modulen bruker informasjon fra «Butikkontakter» til å vise riktig informasjon på blankett. Det er derfor viktig at denne informasjon blir lagt til, og er korrekt.