Se under «Moduler» og søk på «Angreskjema» eller sorter på «DMT Alvdal AS» som forfatter

Klikk på «Konfigurer»

Skjemaet har 2 innstillinger som må fylles ut før det kan tas i bruk. I tillegg er det viktig at «Kontaktdetaljer» er korrekt utfylt».

1. Velg «Send på ordrestatus» - hvilken ordrestatus PDF sendes til kunden
    1. Delivered (også kalt «levert»)
    2. Shipped (også kalt «pakket og sendt»)
  2. Valg for angreskjema
  3. Klikk på «Lagre endringer» knappen
Under punkt #1, så er ikke ordre statuser oversatt når man installerer Prestashop. Vi velger derfor her å bruke de engelske ordene, siden ordrestatusen blir brukt på ulik måter.

Under punkt #2, er det viktig å krysse av for valg som passer din nettbutikk. Skjemaet som sendes ut til kunden på e-post baseres på valgene du setter her.