Hvis du har problemer med funksjoner i modulen, så finner du svar på løsninger her

PDF lastes ikke ned

Hvis PDF ikke kan lastes ned i ordrevinduet, så sørg for at valget «Deaktiver alle overstyringer» er satt til «NEI»

E-post sendes ikke ut

Sjekk at innstillinger for e-post er korrekt satt opp. Server må ha PHPMail aktivert, eller bruke e-post via SMTP.

Firmainformasjon ikke synlig på angreskjema

Modulen benytter «Kontaktdetaljer» som ligger under INNSTILLINGER og BUTIKKONTAKTER. Firmainformasjon må fylles ut, slik at skjemaet genererer riktig informasjon til sluttbrukeren.